Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra
Barcelona

Un turista ferit en un robatori amb violència al barri de la Barceloneta

Detinguts dos menors i un jove per dos robatoris amb navalla a Barcelona

RedaccióActualitzat

Una persona ha resultat ferida amb diverses fractures en un robatori amb violència aquesta matinada de dissabte al barri de la Barceloneta.

Segons fonts policials, un grup de quatre joves s'han dirigit cap a quatre turistes alemanys per intentar emportar-se les seves pertinences. Els turistes els han plantat cara i aleshores els lladres han demanat ajuda.

Poc després ha arribat un grup de companys per donar-los suport i han començat a pegar a les víctimes, que han ofert resistència a ser atracats. Els han robat un telèfon mòbil, un rellotge valorat en uns 6.000 euros i una cadena d'or.

El turista de 33 anys que ha resultat ferit està ingressat a l'Hospital del Mar, mentre que els altres han patit diverses contusions.

 

Segons testimonis, alguns dels assaltants portaven porres extensibles amb les quals han copejat els turistes. Els mossos d'esquadra treballen per trobar i detenir els assaltants.

Aquest nou atac s'afegeix al mort i als quatre ferits de la nit de dijous en diferents baralles i robatoris.

Detinguts dos menors i un jove per dos robatoris amb navalla a Barcelona

Efectius dels Mossos d'Esquadra han detingut en les últimes hores a Barcelona dos menors i un jove de 18 anys com a presumptes autors de dos robatoris amb intimidació amb una navalla, segons han informat fonts del cos.

Cap a les 18.50 hores d'ahir, al districte de Sant Andreu van ser detinguts dos menors que havien robat el mòbil a un altre menor, al qual van intimidar amb una navalla i després van sortir corrent.

Un mosso, que va veure els joves quan corrien, va localitzar la víctima, que li va explicar el que acabava de passar.

 

Amb el suport d'altres patrulles, els agents van localitzar els menors quan entraven en un domicili. Van recuperar el mòbil i els van detenir.

D'altra banda, a les 4.14 d'aquesta matinada, a Ciutat Vella ha estat detingut un jove de 18 anys com a presumpte autor d'un robatori amb intimidació amb navalla a una altra persona.

Una dotació de la Brigada Mòbil que era a la zona realitzant tasques de prevenció al front marítim ha intervingut i ha detingut el presumpte autor del robatori, que no havia aconseguit robar res a la víctima.

Anar al contingut