Una ambulància del SEM
Una ambulància del SEM

Un treballador mor atrapat per una màquina a Sant Aniol de Finestres

La víctima, que tenia 51 anys i vivia a Sant Feliu de Pallerols, feia el torn de nit en una empresa

Un home ha mort atrapat per una màquina, aquesta nit, en una empresa de Sant Aniol de Finestres, a la Garrotxa, segons han informat els Mossos d'Esquadra. La víctima, que feia el torn de nit, treballava en una transportadora de palets quan ha quedat atrapat.

L'empresa ha avisat els cossos d'emergència cap a 00.30 de la nit, i ha dit que un treballador "havia patit un greu accident" a la zona de la Telleda de la localitat de Sant Aniol.

S'hi han desplaçat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d'Investigació dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers i tres més del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que no han pogut fer res per salvar la vida del treballador, que tenia 51 anys i vivia a Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa.

La policia ha posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Olot i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Fins al mes de setembre d'aquest any, 50 persones han mort en accidents laborals, segons l'Observatori del Treball de la Generalitat.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'EsquadraEmpresaBombers
Anar al contingut