Un tour fotogràfic en bici elèctrica a Barcelona, entre les millors experiències al món
La Sagrada Família

Un tour fotogràfic en bici elèctrica a Barcelona, entre les millors experiències al món

El tour sense cues del Vaticà és l'experiència amb més punts a tot el món a TripAdvisor

RedaccióActualitzat

TripAdvisor, la web de valoració de restaurants i experiències turístiques d'arreu del món, ha publicat la llista de les 25 activitats més ben valorades. Un tour fotogràfic en bicicleta elèctrica per Barcelona és l'única experiència de l'Estat que ha entrat en aquest llistat. Ocupa el número 14.

Es tracta dels 2019 Travellers' Choice Awards, uns premis que TripAdvisor dona des del 2002. Segons l'empresa, "aquests premis anuals reflecteixen el millor dels millors pel que fa a servei, qualitat i satisfacció dels clients".

La plaça de Sant Pere del Vaticà

 

L'activitat més ben valorada al món és el tour pel Vaticà sense haver de fer les cues d'espera. És un servei que costa entre 56 i 97 euros i que té més de vint mil valoracions. El segon lloc en els Travellers' Choice Awards ha estat per al tour en vaixell per Chicago amb comentaris sobre l'arquitectura.

Imatge de Chicago

 

Anar en bicicleta elèctrica per Barcelona amb un monitor que va donant pistes sobre com fer les millors fotos, és l'experiència amb més valoracions positives de tot l'estat espanyol. Es tracta d'un tour ofert per Photo Bike Tour Barcelona i costa 65 euros per persona.

Façana de la Casa Batlló

 

Segons la informació que hi ha a TripAdvisor, el tour comença al Poblenou, passa per la Sagrada Família, la casa Batlló, el barri Gòtic i el parc de la Ciutadella. Dura 4 hores i té unes "tapes lleugeres i una beguda" incloses en el preu. Té 412 valoracions i totes són "molt bones" o "excel·lents".

A l'estat espanyol, entre les altres experiències amb bones puntuacions, hi ha la Introducció al submarinisme a Lanzarote, el Tour en bicicleta per Sevilla i un Tour per Madrid amb tapes i vi". La cinquena posició en el rànquing de l'Estat és per a una excursió per Montserrat amb dinar i tast de vins al celler Oller del Mas.

 

ARXIVAT A:
GastronomiaTurisme
Anar al contingut