Un tigre del zoo de Nova York dona positiu de coronavirus

Es creu que l'animal s'hauria encomanat d'un treballador portador del virus

Actualitzat

A Nova York, l'epicentre de la pandèmia als Estats Units, han descobert que un tigre del zoo del Bronx ha estat contagiat per coronavirus. La Nadia va començar amb tos i problemes respiratoris fa deu dies i ha donat positiu de Covid-19.

Hi ha sis felins més amb símptomes, però no s'ha confirmat si són positius, els veterinaris creuen que l'hauria encomanat un treballador portador del virus que no tenia símptomes.

El zoo del Bronx va tancar les portes al públic el 15 de març i només poden accedir al recinte els treballadors que cobreixen els serveis mínims per garantir l'alimentació i salut dels animals.

Arreu del món s'ha detectat algun cas d'animals domèstics que han donat positiu del virus, però l'OMS assegura que no hi ha proves que el puguin transmetre als humans.

Els responsables de Serveis Veterinaris han explicat que les anàlisis es van fer en un centre per animals i amb proves diferents a les utilitzades en humans.

Els Estats Units és el país on hi ha més positius de SARS-CoV2, 321.000, i, de moment, hi han mort més de 9.100 persones, però encara són lluny d'arribar al pic de la corba de l'epidèmia.

 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut