Papua Occidental

Un terratrèmol de 6,1 graus sacseja la Papua Occidental, a l'est d'Indonèsia

Un nou terratrèmol ha sacsejat aquesta matinada de diumenge Indonèsia. El sisme ha passat a la Papua Occidental, a l'est d'Indonèsia, a 3.500 quilòmetres de Sumatra, on dimecres va tenir lloc un terratrèmol de 7,6 graus. Segons ha informat l'agència indonèsia de geofísica, el terratrèmol d'aquest diumenge és de 6,1 graus en l'escala de Richter, tot i que l'Institut Geofísic Americà estima la magnitud en 5,5 i es consideraria, per tant, una rèplica del sisme de Sumatra. Allà, els equips de rescat encara continuen buscant sota la runa més de 3.000 desapareguts.

Actualitzat
De moment encara no se sap si el terratrèmol d'aquesta matinada a la Papua Occidental ha causat morts o ferits, tot i que les autoritats asseguren que no té res a veure amb el que dimecres va sacsejar l'illa de Sumatra, on encara es treballa contra rellotge per rescatar les persones que estan atrapades sota la runa.

Terratrèmol a Taiwan

A Taiwan, una altra illa del Pacífic, aquest diumenge també hi ha hagut un terratrèmol de 6,3 graus, segons que ha informat l'oficina central meteorològica. Segons les primeres informacions, no hi ha hagut víctimes mortals ni ferits.
Anar al contingut