La Llotja de Lleida es va inaugurar el 2010
Els responsables del Teatre de la Llotja de Lleida es va adonar que la caixa no quadrava (Europa Press/Diputació de Lleida)
Lleida

Un taquiller es queda entre 20.000 i 30.000 euros d'entrades a la Llotja de Lleida

Els gestors del teatre l'han acomiadat per haver sostret diners de les devolucions d'entrades d'espectacles suspesos

Desfalc al teatre i centre de convencions de la Llotja de Lleida. Han enxampat un treballador de les taquilles que s'ha quedat més de 20.000 euros desviats de les devolucions d'entrades d'espectacles suspesos.

Segons fonts municipals, l'Ajuntament de Lleida ja tramita l'acomiadament del treballador, que s'ha compromès a fer el possible per retornar els diners.

Malgrat tot, la Paeria emprendrà les accions legals que calguin per recuperar la quantitat que s'ha apropiat el taquiller, com ha explicat a Catalunya Ràdio Jaume Rutllant, regidor de Cultura i vicepresident de la Fundació del Teatre de la Llotja:

"S'ha detectat aquests darrers dies que a la caixa de la taquilla de la Llotja hi faltaven diners. Es calcula que entre uns 20.000 i 30.000 euros. Sembla que la persona que gestiona aquesta taquilla hauria manllevat aquests diners, que corresponien a les devolucions dels espectacles suspesos per la covid."

Els pròxims dies La Llotja es reunirà amb els serveis jurídics per determinar les accions adequades.

Segons Rutllant, el sistema de devolució d'entrades no s'ha vist afectat per un frau que es va detectar fa un parell de setmanes, quan els responsables de La Llotja es van adonar que la caixa no quadrava.

La sostracció dels diners hauria començat l'any passat.

ARXIVAT A:
TeatreDelictes econòmics
Anar al contingut