Imatge del material decomissat agrupat al garatge. (Foto: USPAC)
Imatge difosa pel sindicat del material decomissat agrupat al garatge. (Foto: USPAC)
Montblanc

Un sindicat dels Mossos denuncia l'emmagatzematge de marihuana al pàrquing d'una comissaria

El sindicat policial USPAC ha informat la Conselleria d'Interior del problema que suposa haver d'emmagatzemar les plantes decomissades a l'aparcament de la comissaria dels Mossos de Montblanc. El sindicat rebutja l'acció, per falta d'alternatives, i demana solucions a Interior.

RedaccióActualitzat
El sindicat Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) ha denunciat a la Conselleria d'Interior l'emmagatzematge de marihuana, per falta d'alternatives, al pàrquing de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Montblanc.

El sindicat policial ha informat a la Conselleria del problema que suposa haver de guardar les plantes decomissades a l'aparcament de la comissaria. El sindicat rebutja l'acció, no només per la "mala imatge" que es dóna, sinó per la fortor que desprèn el material confiscat.

En total hi ha 17 plantes d'una operació recent. Per reduir les molèsties, els mateixos agents han guardat la marihuana en sacs. Diverses fotografies acompanyen la denúncia, on es pot veure el material requisat ocupant una plaça del garatge.

El tràmit habitual és tenir uns dies les plantes en custòdia policial fins que una empresa especialitzada es fa càrrec de la seva destrucció. En aquest cas, però, el procés ha quedat obstruït perquè l'empresa està tancada per vacances.

El sindicat denuncia que situacions com aquesta es poden trobar també en altres comissaries. El 2012 ja van denunciar un cas similar a Reus. USPAC ha proposat contenidors o mòduls d'obra que podrien compartir diverses comissàries fins que es pugui donar curs administratiu a les substàncies decomissades.
Anar al contingut