EUA

Un repartidor de llet mata quatre nenes i després se suïcida en una escola amish de Pennsilvània

Nou cas de violència a l'escola als Estats Units. Aquest dilluns l'atenció s'ha centrat a Pennsilvània, en una escola de la minoria religiosa amish. Allà s'hi ha produït un tiroteig i almenys quatre nenes han resultat mortes. També hi ha dues nenes ferides de gravetat. Els fets els ha protagonitzat un home de 32 anys que s'ha suïcidat. El succés és el tercer que es produeix en dues setmanes als Estats Units.

Actualitzat

La comunitat amish de Paradise, a l'estat de Pennsilvània, plora les nenes mortes per un home que ha disparat contra les alumnes d'una escola i ha matat tres nenes, una quarta ha mort més tard a l'hospital. Fonts hospitalàries han dit que a les nenes, d'entre 6 i 12 anys, els han disparat al cap. Dues nenes més es troben en estat crític i han estat traslladades en helicòpter a un hospital pediàtric.

L'agressor, que no pertanyia a la comunitat, ha entrat a mitja tarda, hora d'aquí, a l'escola, d'una única aula, ha ordenat a alguns alumnes que marxessin i n'ha agafat d'altres com a ostatges. I després, ha obert foc. Finalment, s'ha suïcidat.

Segons sembla, l'agressor, que estava casat i tenia tres fills, ha deixat una nota suïcida a la seva dona on l'advertia que compliria una venjança que tenia pendent de fa 20 anys. L'home no pertanyia a la comunitat amish, però treballava per a ella. Era transportista de la llet produïda per aquesta comunitat religiosa, una comunitat aïllada de la modernitat.

La policia no ha informat de més detalls i ha tancat la zona. Des dels helicòpters de les cadenes de televisió que sobrevolen la població, s'ha pogut veure la policia rastrejar el terreny, aparentment a la recerca de més víctimes o de nens que hagin pogut fugir. També s'han vist les famílies amish congregant-se en espera de notícies.

Anar al contingut