Barcelona

Queen commemora sense Freddie Mercury els 40 anys de l'àlbum "News of the World"

Amb Adam Lambert en el lloc del mític cantant, la banda ha homenatjat a Barcelona el disc de temes com "We are the champions" i "We will rock you"

Actualitzat

Queen ha tornat a actuar aquest diumenge a Barcelona, en la seva gira per commemorar els 40 anys del seu àlbum emblemàtic "News of the World".

Aquesta etapa del grup té l'empenta personal del guitarrista Brian May i el bateria Roger Taylor, membres originals de la formació.

Lambert per Mercury

Al cantant Adam Lambert, exconcursant del programa televisiu American Idol, li està tocant intentar cobrir la principal absència, la de l'enyorat Freddie Mercury.

 

Lambert va començar a cantar als concerts de Queen el 2011, després que May i Taylor el coneguessin al plató d'American Idol. De fet, la banda es presenta amb el nom de Queen + Adam Lambert.

L'altra baixa notable és la del baixista John Deacon, ja retirat dels escenaris.

Els seguidors de Queen que van assistir al concert  van valorar amb nota alta l'actuació de Lambert, però alguns també van preguntar-se si és possible substituir algú tan icònic com Mercury.

En el concert, dues hores i mitja del rock més genuí, ha tingut força protagonisme el robot gegant de la portada de l'àlbum commemorat.

 

"We are the champions"

"News of the World" va sortir el 1977, quan ja eren una banda d'èxit, però aquest àlbum els va catapultar a la fama definitiva.

Dos dels temes d'aquell disc, de fet, sonen sovint a estadis i esdeveniments, i s'han convertit gairebé en himnes d'una generació: "We will rock you" i "We are the champions".

Amb un palau Sant Jordi no del tot ple, i en homenatge a aquells bons temps, la banda ha centrat aquest concert de la gira europea en les cançons d'aquella època.

Després d'aquest concert, als fans de Queen els queda un altre al·licient: l'estrena de la pel·lícula "Bohemian Rapsody", dedicada a un Queen amb Freddie Mercury.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut