Barcelona

Un promotor sorteja 31 pisos a Santa Coloma a 50 euros per butlleta

Un promotor immobiliari de Catalunya ha decidit sortejar 31 habitatges que no aconsegueix vendre a Santa Coloma de Gramenet mitjançant l'emissió d'unes butlletes que costaran 50 euros cadascuna. Amb aquesta iniciativa, el Grup Rob, amb seu a Badalona, pretén donar sortida a una trentena de pisos de nova construcció d'entre 50 i 90 metres quadrats que no aconsegueix liquidar en plena crisi econòmica i financera. En total, es posaran a la venda 7.000 butlletes per habitatge, que en cas de vendre's totes sumaran una recaptació de 350.000 euros per pis.

Actualitzat
El sorteig de 31 pisos a Santa Coloma de Gramenet es farà en un termini de tres mesos com a màxim davant d'un notari. Els responsables del grup promotor començaran aquest 4 de desembre a vendre les butlletes a 50 euros cadascuna.

El sorteig s'anul·larà si no es venen un mínim de 6.500 paperetes. En cas de no arribar a aquesta xifra de butlletes, el Grup Rob es compromet a tornar els diners als participants.

Un sorteig és legal?

La idea de sortejar un pis oferint diverses butlletes no és nova. De fet, una propietari d'un pis que va tenir aquesta mateixa idea va haver de fer marxa enrere perquè el sorteig es va considerar il·legal. A Catalunya s'obliga que aquest tipus d'iniciatives es facin només entre clients, i per això, perquè el sorteig sigui legal cada persona que adquireixi una participació rebrà una placa de calefacció, com si fos una "compra" amb opció a la rifa del pis.

Els 31 habitatges que se sortejaran estan situats al carrer Sant Carles de Santa Coloma i encara ara es poden trobar en la pàgina web de la promotora a partir de 240.000 euros.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut