Barcelona

Un portaveu adjunt del PSC veu Mascarell com un "feble que es deixa comprar"

Un dels portaveus adjunts del PSC al Parlament, Xavier Sabaté, ha elevat la crítica que des de les seves files s'ha fet a Ferran Mascarell per acceptar l'oferta d'Artur Mas per ser conseller de Cultura. Sabaté ha dit que "sempre hi ha entre els perdedors algun feble que es deixa comprar" i ha afegit que Sabaté ha "traït les seves idees" i considera que no pot estar molt "tranquil".

Actualitzat
El socialista Xavier Sabaté ha qualificat de "moderada" la reacció oficial del PSC al fet que Ferran Mascarell, socialista que va ser ser conseller de Cultura amb Pasqual Maragall, hagi acceptat ocupar aquesta cartera en l'executiu del convergent Artur Mas.

Malgrat que va ser company seu com a conseller de governació, Sabaté no s'ha mostrat tebi i ha carregat amb duresa contra Mascarell: "Sempre hi ha entre els perdedors algun feble que es deixa comprar. És un trist final per a la seva carrera política", ha dit Sabaté en declaracions a Ràdio 4.

Sabaté ha comparat l'oferta de Mas a Mascarell a la tècnica dels romans quan conquerien un territori: "Anaven a sondejar els més febles per veure si podien comprar-ne algun". I ha afegit: "Les persones que no tenen gaires principis ni són fidels a les seves idees acostumen a caure".

Les declaracions de Sabaté arriben tot just després que el secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, hagi dit a "El matí de Catalunya Ràdio"que Mascarell ha deixat la seva militància al PSC de paraula. Mascarell prendrà aquest dimecres possessió del càrrec de conseller de Cultura, cartera que rebrà de mans de Joan Manuel Tresserras, precisament l'home a qui ell li va traspassar.
Anar al contingut