Un vehicle de la policia francesa (Wikimedia Commons / Eryand)
Un vehicle de la policia francesa (Wikimedia Commons / Eryand)

Un policia mor a Avinyó per un tret en una operació antidroga

En l'operació, els assaltants han disparat contra els agents i n'han ferit mortalment un, segons ha explicat el ministre de l'Interior

Actualitzat

Un agent de policia ha mort aquest dimecres a Avinyó, després de rebre l'impacte d'una bala en una operació antidroga.

Els fets han passat aquest dimecres a la tarda, quan l'agent mort i el seu equip s'han dirigit cap a un punt habitual de venda de droga on hi havia "incidents".

Allà, han constatat com es produïa un intercanvi i han intentat intervenir, però aleshores un home ha començat a disparar contra els agents i n'ha ferit un que després ha mort.

El presumpte autor dels trets ha fugit, segons fonts policials citades per l'agència Reuters.

El primer ministre francès, Jean Castex, ha confirmat la mort de l'agent:

 

 

El ministre de l'Interior, Gérald Darmanin, havia explicat abans que diversos agents han estat tirotejats durant l'operació:

 

 

Els fets han passat en un moment en què la lluita contra el tràfic de droga s'ha situat com una de les prioritats del govern francès i la inseguretat es preveu que sigui una de les qüestions clau de les eleccions presidencials de l'any vinent. En una entrevista fa quinze dies amb el diari "Le Figaro", el president de la República, Emmanuel Macron, va qualificat l'eradicació del tràfic d'estupefaents com "la mare de totes les batalles".

ARXIVAT A:
FrançaNarcotràfic
Anar al contingut