Barcelona

Un piquet bloqueja uns minuts dos combois dels Ferrocarrils en l'aturada parcial d'aquest dimecres al matí

Petits incidents en el transcurs de les noves aturades parcials dels treballadors dels Ferrocarrils de la Generalitat. Un piquet ha bloquejat dos trens a l'estació de la Floresta al voltant de les vuit del matí. El bloqueig ha durat uns minuts i els passatgers afectats han estat traslladats a un altre comboi. La resta de trens han circulat amb normalitat durant la primera aturada, que s'ha fet de les 7 a les 9 del matí. Des de les 6 i fins a les 8 s'ha fet la segona aturada, amb la circulació del 50% dels trens, i que ha transcorregut amb normalitat i sense incidents.

Actualitzat
Amb aquestes aturades, que s'inscriuen en la segona tanda de protestes, que es fan cada dilluns i dimecres de novembre, després d'una primera ronda a l'octubre, quan van fracassar les negociacions, els treballadors dels Ferrocarrils volen protestar contra la retallada del 5% del sou per la crisi.

El primer dia de vaga en aquesta segona tanda va ser diumenge, coincidint amb la visita del papa, i també hi va haver aturades parcials dilluns.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut