Diverses dotacions dels bombers i del SEM han anat al lloc dels fets (Bombers)
L'Hospitalet de Llobregat

Un patinet elèctric provoca un incendi amb 21 ferits en un edifici a l'Hospitalet

El foc s'ha produït a la planta baixa del bloc de pisos i deu dels ferits han estat traslladats a centres mèdics i hospitals

RedaccióActualitzat

Una vintena de persones han estat ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques aquest dijous per un incendi que s'ha declarat en un edifici al carrer Ciutat Comtal de l'Hospitalet de Llobregat.

Deu persones han estat traslladades a centres mèdics per inhalació de fum: 3 lleus al CUAP de Collbató i set en estat menys greu a diferents centres hospitalaris, segons han informat el SEM.

La causa del foc, que ja ha estat extingit, és un patinet elèctric que ha cremat a la planta baixa de l'edifici quan s'estava carregant.

En intentar apagar-lo amb aigua, s'han avivat les flames, que han afectat una trentena de veïns. La planta baixa ha quedat totalment calcinada.

El patinet cremat que ha originat el foc a l'Hospitalet (CCMA)

Hi han treballat fins a 10 dotacions dels bombers i set del SEM. També s'han hagut de confinar una dotzena de veïns.

 

Tocades les vuit del vespre, encara hi treballaven cinc dotacions dels bombers. Excepte els residents del pis sinistrat i els ferits, tots els evacuats han pogut tornar a casa, tot i que alguns han decidit passar la nit a casa de familiars i amics per la molèstia del fum.

Els serveis d'emergències també han comprovat que els veïns que s'han confinat durant el sinistre es troben bé.

 

 

Anar al contingut