Els nuvis celebren el seu casament al Vall d'Hebron

Un pacient es casa a l'Hospital Vall d'Hebron i els sanitaris li preparen la celebració

El Francisco està ingressat a Pneumologia i va aconseguir el permís de la jutge per casar-se amb la seva parella en un dia

Laura Galan Actualitzat
TEMA:
Salut

S'han promès estimar-se, cuidar-se i respectar-se en la salut i en la malaltia tots els dies de la seva vida. I ho han fet davant de la jutge que els ha casat amb un cerimònia civil oficiada per videotrucada i amb dos testimonis a l'Hospital Vall d'Hebron.

El nuvi es diu Francisco i està ingressat a Pneumologia. Ell i la seva parella van comunicar aquest dimecres al migdia que la jutge havia autoritzat la cerimònia a l'hospital per aquest mateix dijous.

Els professionals del centre van posar ràpidament fil a l'agulla i, en un temps rècord, han fet que l'enllaç tingués l'aspecte d'una celebració com cal.

Infermeres i infermers, tècnics i tècniques en cures auxiliars d'infermeria, zeladores i zeladors, metges i metgesses... tots han treballat plegats per decorar la sala i pentinar la núvia. No hi ha faltat ni el ram ni el pastís.

El personal de neteja ha desinfectat la sala i els cuiners, cuineres i auxiliars d'hoteleria han preparat un menú especial.

Es tracta del primer casament que se celebra a la planta de pneumologia i, per a tots els professionals, ha estat una manera d'humanitzar les cures i sentir-se pròxims amb el pacient.

En Francisco és tècnic de so i ha treballat amb grups com Ojos de Brujo, amb el guitarrista Pedro Javier González, amb Antonio Restucci i molts artistes flamencs. En el seu casament la banda sonora ha estat marcada per l'amor que s'han jurat ell i la seva dona.

 

ARXIVAT A:
Salut Família
Anar al contingut