El noi de 25 anys l'han trobat ferit a la sortida d'una boca del metro de plaça Espanya, sota les torres venecianes
Barcelona

Un noi mor apunyalat durant la segona nit de les festes de la Mercè

La víctima mortal ha estat agredida amb una arma blanca a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona

RedaccióActualitzat

Un noi de 25 anys ha mort apunyalat aquesta matinada durant les festes de la Mercè, segons ha confirmat aquest matí l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha expressat el condol a la família i ha lamentat els fets.

El jove ha estat agredit cap a quarts de quatre de la matinada amb una arma blanca a l'avinguda Maria Cristina, a la sortida d'una boca de metro de plaça Espanya. El noi ha tingut una aturada cardíaca i els equips del Sistema d'Emergències Mèdiques no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Diverses dotacions policials s'han desplaçat al lloc dels fets. El jove ha estat traslladat a un hospital, on s'ha confirmat la seva defunció.

Ara els Mossos investiguen els fets i treballen per identificar l'autor de l'apunyalament.

L'alcaldessa Colau, però, ha volgut desvincular aquest apunyalament dels actes vandàlics que hi ha hagut quan han acabat els concerts a l'avinguda Maria Cristina: "Sabem que per horari i lloc no té a veure amb els aldarulls, s'ha produït en un altre àmbit i està en investigació de Mossos", ha dit l'alcaldessa en una entrevista a "El suplement" de Catalunya Ràdio.

En aquest sentit, el tinent d'alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, també ha insistit a desvincular tots dos fets en una roda de premsa que ha fet l'Ajuntament de Barcelona per analitzar aquesta segona nit de les festes de la Mercè.

"La detecció de la persona ferida ha sigut a les 3:15 i els aldarulls comencen a les 4:40. Per tant, des del punt de vista temporal no hi ha relació. Evidentment, la mort s'ha produït als entorns de Maria Cristina on hi havia el concert i no podem descartar que hi hagués assistit"

D'altra banda, Batlle ha dit que no té constància de cap altre jove ferit per arma blanca al Bogatell, però sí d'una baralla entre dues persones sense sostre al carrer de Carmen Amaya, a la mateixa zona.

EL SEM atén 46 persones a Barcelona

El Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya ha fet un tuit en què ha detallat que ha atès 46 persones ferides durant la segona nit de les festes de la Mercè: 38 persones han estat ateses en estat lleu, 6 en estat menys greu, 1 en estat greu i 1 persona ha estat traslladada en estat crític a l'hospital.

 

 

ARXIVAT A:
La Mercè
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut