Nadal, a l'estació de Rodalies de Molins de Rei (Foto: ACN)
Nadal, a l'estació de Rodalies de Molins de Rei (Foto: ACN)
Molins de Rei

Un noi es cola a Rodalies en presència del conseller Nadal i no passa res

Colar-se al transport públic és un gest que, diàriament, repeteixen centenars de persones. Poques vegades, però, passa que presenciï la infracció tota la plana major del servei de Rodalies, començant pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. Això és el que ha passat aquest dijous a Molins de Rei. Un noi ha saltat la barrera que separa l'estació del carrer. Quan li han fet notar la comitiva oficial que tenia davant, no s'ha immutat i ha comentat, rient, que no ho tornaria a fer. La infracció s'ha quedat sense penalització.

Actualitzat
Nadal ha anat a Molins de Rei a presentar millores en el servei d'informació dels usuaris de la xarxa de Rodalies. Ha presentat els nous panells instal·lats en una vintena d'estacions que informen del temps d'espera del pròxim tren, la destinació i les parades principals.

També s'ha automatitzat la megafonia de manera que els passatgers podran ser informats a temps real de qualsevol incidència a la xarxa. El sistema, que ha costat tres milions i mig d'euros, està connectat 24 hores amb el nou centre de gestió de Rodalies.

El conseller va anunciar fa mesos que s'instal·larien màquines validadores també per sortir de les estacions de la xarxa per reduir el frau. 
Anar al contingut