Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Mataró
Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Mataró
Mataró

Un noi de 15 anys denuncia als Mossos una agressió al crit de "Visca Vox" a Mataró

Jovent Republicà de Mataró alerta que agressions com aquesta són cada cop més freqüents i demana que s'investiguin

Actualitzat

Un noi de 15 anys denuncia que dijous va ser agredit a Mataró per un dels ocupants d'un cotxe que es va aturar al seu costat. Li van disparar un projectil que li va causar una contusió a l'ull. El menor portava una samarreta antifeixista i creu que és la raó per la qual el van atacar.

Segons expliquen els seus companys de Jovent Republicà, en fugir, els ocupants del cotxe van cridar "Visca Vox, fill de puta". El noi va ser atès a l'hospital i després va presentar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra.

 

Carles Porta, del Jovent Republicà de Mataró, demana als Mossos que treballin intensament per aclarir els fets.

"No és un fet aïllat. Està succeint molt sovint a la nostra ciutat. Per la mateixa samarreta que va ser agredit aquest noi, el 2017 també va ser agredit un altre jove. Demanem a les administracions que realment s'hi posin i que investiguin perquè cada vegada va a més i no volem lamentar cap més desgràcia."

En un comunicat fet per l'organització de Jovent Republicà, asseguren que fa dues setmanes un altre membre seu va ser atacat per "un grup feixista" al local que comparteixen amb ERC, on haurien causat desperfectes.

ARXIVAT A:
ERCExtrema dretaVox
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut