El nen a la cinta transportadora
El nen a la cinta transportadora
Atlanta, Estats Units

Un nen de dos anys "viatja" per una cinta transportadora de l'aeroport d'Atlanta

Mentre la seva mare estava despistada, el menor ha aprofitat per enfilar-se a la cinta transportadora i fer el recorregut que fan les maletes

Actualitzat

Un nen de dos anys ha "viatjat" per la cinta transportadora de l'aeroport d'Atlanta. Mentre la seva mare estava despistava obtenint les targetes d'embarcament de la família, el menor ha aprofitat per enfilar-se a la cinta i fer el recorregut que fan les maletes.

Les càmeres de vigilància de l'aeroport han enregistrat tot el seu viatge, que ha acabat, sense incidents, quan els operaris de les cintes transportadores l'han aconseguit agafar. 

 

 

La mare, que assegura que només el va perdre de vista un instant, ja s'imaginava cap a on havia anat el seu fill i ràpidament va avisar a un agent de policia per començar la recerca. En una zona de gran afluència com un aeroport, el petit ha aprofitat per fer-se passar per maleta i recórrer les cintes transportadores com si fossin tobogans. 

 

 

La curiosa aventura del menor ha acabat amb un petit cop a la mà i ha estat traslladat a un hospital sense lesions greus.  

 

ARXIVAT A:
Aeroports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut