El policia local que va trobar al nen el va tapar per les baixes temperatures de Sevilla
El policia local de Sevilla porta en braços el nen perdut (Emergències Sevilla)

Un nen de 4 anys es desperta, surt de casa i el troben deambulant pel carrer a Sevilla

La Policia Local troba el menor, que havia sortit de casa pensant que els seus pares no hi eren

RedaccióActualitzat

Una dona de Sevilla troba un nen de quatre anys en pijama plorant i sol per un carrer de Sevilla. El petit es va despertar i va sortir de casa seva en pensar que els seus pares no hi eren. És l'explicació que el nen va donar a la Policia Local quan va arribar fins on l'havia localitzat la veïna, que els va avisar immediatament.

Quan van arribar els agents, el van tapar pel fred que feia a Sevilla, cinc graus. El van tranquil·litzar i a poc a poc els va donar més dades sobre la seva identitat i els va portar fins a casa seva. Van pujar al pis i van comprovar que la porta estava entreoberta.

 

 

Els seus pares, que dormien, es van quedar molt sorpresos de veure l'agent que duia el seu fill amb una manta. Segons explica la mare, no s'havien adonat que el nen no era a la seva habitació.

El Servei d'Assumptes Socials de l'Ajuntament està estudiant el succés per si hi hagués alguna anomalia que determinés la seva intervenció. Fonts municipals, no obstant això, creuen que acabarà tot en una mera anècdota.

ARXIVAT A:
Menors
Anar al contingut