Arribada d'ambulàncies al Servei d'Urgències de l'hospital de la Vall d'Hebrón
Arribada d'ambulàncies al servei d'Urgències de l'Hospital Vall d'Hebron (Arxiu)
Barcelona

Un nadó de 2 mesos, ingressat a l'UCI de la Vall d'Hebron per una pallissa del pare

El pare està detingut, i a la mare li han retirat la tutela

RedaccióActualitzat

Un nadó de dos mesos està ingressat en estat greu a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Vall d'Hebron per una pallissa del seu pare. L'home ha estat detingut pels Mossos i ja ha passat a disposició judicial aquest matí a Arenys de Munt.

Fa una setmana, la mare va portar el nadó al servei d'Urgències de la Vall d'Hebron. Els metges van sospitar que el nen havia patit maltractaments, però els pares ho van desmentir dient que només s'havia donat alguns cops. Però en el reconeixement mèdic es va detectar un hematoma al cap, un braç trencat i fractura de cinc costelles amb símptomes d'haver estat trencades abans d'aquest ingrés.

L'hospital va activar el protocol de maltractament infantil i els Mossos van detenir aquest dijous, al Maresme, el pare, que finalment va confessar. Se l'acusa de maltractament reiterat i lesions.

A la mare, també se li ha retirat la tutela, que ha assumit la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), després d'obrir un expedient per desemparament. La DGAIA ha anunciat que actuarà judicialment com a acusació particular.

Per la seva banda, Salut està investigant l'assistència prèvia que ha rebut el nadó a diferents centres sanitaris en les darreres setmanes. I Afers Socials, quines han estat les actuacions dels serveis socials municipals.

ARXIVAT A:
MenorsPolicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut