El president del Parlament de Nova Zelanda amb el nadó d'un diputat (@SpeakerTrevor)
El president del Parlament de Nova Zelanda amb el nadó d'un diputat (@SpeakerTrevor)

Un nadó al Parlament de Nova Zelanda, en braços del president de la cambra

Trevor Mallard ha protagonitzat la imatge del dia amb el fill d'un diputat que s'incorporava a la feina i ha portat la criatura al ple

Actualitzat

No és habitual, però cada cop és més freqüent veure als Parlaments de diferents països imatges de conciliació familiar. És el cas de Nova Zelanda.

Aquest dimecres, el president de la Cambra de Representants de Nova Zelanda ha compartit la cadira amb un nadó i, fins i tot, li ha donat el biberó durant la sessió.

"Normalment, la cadira presidencial només la fem servir els presidents, però, avui, un VIP s'assegut amb mí", deia en el seu compte de Twitter.


El president de la cambra és Trevor Mallard i ha felicitat d'aquesta manera el pare de la criatura, el diputat Tamati Coffey, i el seu company.

Coffey havia estat presentador de televisió i ara representa el Partit Laborista al Parlament. Al juliol va anunciar el naixement del seu fill, fruit d'una gestació subrogada que va portar a terme una amiga de la parella.

 

 

Aquest dimecres, després de la baixa de paternitat, s'ha reincorporat a la feina i ha portat el seu fill al ple.
 

Fotografia feta pel diputat @GarethMP

Nova Zelanda és un país pioner a fer campanya per compatibilitzar la vida professional amb la paternitat i la maternitat.

La primera ministra, Jacinda Ardern, va ser la segona mandatària de la història que va donar a llum durant l'exercici del càrrec. La primera va ser Benazir Bhutto, que també va donar a llum, l'any 90, mentre era primera ministra del Pakistan

Arden va arribar al càrrec amb només 37 anys i al cap de poc va anunciar que estava embarassada.

Va estar 6 setmanes de baixa i ha portat la seva filla a la feina en diverses ocasions. Una va ser en un debat a l'Assemblea General de l'ONU.

 

ARXIVAT A:
Família
Anar al contingut