Berga

Un mosso fora de servei intercepta un conductor que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia

L'home, de 43 anys, circulava per la C-16 fent esses i frenant bruscament fins que el mosso el va obligar a aturar-se a l'entrada de Berga

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un home de 43 anys per conduir begut per la C-16, després de registrar una taxa d'1,14 mg/l, que gairebé quadruplica la permesa.

Un agent del cos fora de servei va aconseguir aturar el cotxe que conduïa aquest individu a l'entrada de Berga, en observar que el vehicle feia ziga-zagues i frenades brusques, que obligaven els altres usuaris de la via a mantenir-hi una distància de seguretat. 


Els fets van passar aquest diumenge a les 20.00. Després d'alertar el 112, una dotació policial va arribar a la capital berguedana per fer la prova d'alcoholèmia al conductor, cursar la denúncia corresponent i immobilitzar el vehicle.

Precisament, la setmana passada, un altre mosso fora de servei va interceptar un conductor que conduïa temeràriament a la BV-4316, a qui va estar fent llums durant 17 quilòmetres, abans d'aturar-lo a les Masies de Voltregà, a Osona, on també va ser denunciat penalment per la policia.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicialTrànsit
Anar al contingut