Varby Gard, Estocolm
Varby Gard, Estocolm
Estocolm

Un mort i una ferida en explotar un objecte al costat d'una estació de metro d'Estocolm

Segons el diari "Aftonbladet", l'objecte que ha explotat era una granada de mà, detall encara sense confirmació oficial

RedaccióActualitzat

Un home ha mort i una dona ha resultat ferida lleu aquest matí, en explotar un objecte que l'home ha recollit presumptament de terra al costat d'una estació de metro a Varby Gard, als afores d'Estocolm, ha informat la policia sueca.

La policia ha descartat en un principi que l'atac estigués dirigit contra aquestes dues persones. Per la seva banda, fonts de les forces de seguretat han subratllat que no hi ha indicis que es tracti d'un atemptat terrorista.

Segons el diari "Aftonbladet", l'objecte que ha explotat era una granada de mà, detall encara sense confirmació oficial:

 

Les forces de seguretat han acordonat l'estació i la zona en què es troba, mentre els artificiers investiguen el que ha passat, ha explicat la policia en un comunicat penjat a la seva pàgina web.

L'home que ha mort després de l'explosió, de 60 anys, ha estat traslladat a l'hospital amb ferides greus i la dona, de 45 anys, presentava lesions lleus.

Un portaveu de la policia, Sven-Erik Olsson, ha assenyalat que encara és aviat per determinar el material explosiu i la seva potència.

"Ha estat prou fort com per portar la parella a l'hospital."

Anar al contingut