Punt on ha passat l'accident (EFE/Cati Cladera)

Un mort i dos ferits greus atropellats per un vehicle de la policia local de Palma

L'agent que conduïa el cotxe ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia i s'investiguen les causes de l'accident

Una persona ha mort aquesta matinada atropellada per un vehicle de la policia local de Palma, a Mallorca. Dos vianants més han quedat ferits greus en el mateix accident.

Ha passat a quarts d'una de la matinada molt a prop del Consolat de Mar, a Palma, quan la patrulla policial anava a atendre un servei urgent i ha sortit de la via per on circulava i ha envaït l'espai per on caminaven els vianants.

Les tres víctimes sortien de treballar de restaurants pròxims. L'home que ha mort és un italià de 36 anys. Ha arribat viu a l'hospital de Son Espases, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els ferits són una dona de 35 anys que està a l'UCI del mateix hospital, i un noi de 25, a qui han traslladat a la Clínica Juaneda.

El conductor del vehicle policial ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia i la policia local ha obert una investigació que, segons la tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, serà "molt rigorosa i contundent".

Segons ha informat la comissària Antònia Barceló, el vehicle policial, que s'havia adquirit feia poc, tenia els llums d'emergència activats en el moment de l'accident. Ara s'estan revisant les càmeres de seguretat de la zona per obtenir detalls de l'accident. De moment, se sap que el terra estava mullat pels aspersors que reguen les plantes.

Barceló també ha explicat que el conductor, que té deu anys d'experiència al cos, i el seu company, que anava de copilot i està en pràctiques, estan molt afectats per l'accident.

ARXIVAT A:
Illes Balears
Anar al contingut