Sabadell

Un mort i dos ferits en caure un vehicle per un terraplè de 15 metres a Sabadell

A Sabadell un accident de cotxe ha deixat un mort i dos ferits. Ha passat a les quatre de la matinada, quan un vehicle ha caigut des d'un terraplè de 15 metres al quilòmetre 2 de la B-124. Fins allà s'han desplaçat dotacions tant dels Bombers com de la policia de Sabadell. Els dos ferits han estat traslladats a l'hospital de Sabadell amb ferides greus.

Actualitzat
Un jove de 27 anys de Barcelona ha mort aquesta matinada després de precipitar-se el turisme en què viatjava per un terraplè de 15 metres d'altura al terme municipal de Sabadell, al Vallès Occidental, segons han informat avui els Bombers de la Generalitat.

L'accident s'ha produït poc abans de les quatre de la matinada, quan un turisme, per causes desconegudes, ha caigut per un desnivell en el punt quilomètric 2 de la carretera local B-124, al terme de Sabadell.

Al lloc de l'accident hi han intervingut agents de la policia local de Sabadell, així com tres dotacions dels Bombers.

El conductor, de 30 anys i veí de Sabadell, ha quedat ferit greu, amb possible fractura de pelvis, i ha estat evacuat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

Per la seva banda, el tercer ocupant del turisme, un home de 34 anys i veí de Barcelona, també ha resultat ferit greu, amb possible fractura de genoll, i ha estat traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron.
Anar al contingut