Un mort i nou ferits en un xoc frontal entre un autocar i un cotxe a l'AP-7 a Amposta
L'autocar accidentat a l'AP-7 a Amposta, aquest dimarts al matí (EFE)
Amposta

Un mort i nou ferits en un xoc frontal entre un autocar i un cotxe a l'AP-7 a Amposta

Els Mossos no saben perquè el cotxe estava "situat en direcció contrària"

RedaccióActualitzat

Aquesta matinada de dilluns a dimarts, a dos quarts de 5, un autocar de línia entre Catalunya i València que circulava per l'AP-7 en sentit sud ha xocat amb un turisme a l'altura d'Amposta.

L'accident, que ha estat un xoc frontal entre els dos vehicles al punt quilomètric 328, ha causat la mort d'una persona, el conductor del turisme, un BMW amb matrícula de París.


Podria estar circulant en direcció contrària

Segons fonts dels Mossos, l'autocar circulava correctament en direcció sud, i és el cotxe el que estava "situat en direcció contrària" quan han xocat, però no se sap perquè:

"Hi ha les dues opcions: que estigués circulant en direcció contrària o que, circulant correctament, hagi tingut algun problema i hagi quedat encarat en direcció contrària."

Amb aquesta mort ja són 111 les víctimes mortals aquest any en accidents de trànsit a la xarxa de carreteres de Catalunya.

 

 

9 ferits a l'autocar

Dels 36 ocupants de l'autocar, 35 passatgers i el conductor, n'hi ha 9 que han resultat ferits de diversa consideració: 6 de menys greus i 3 de lleus.

4 dels menys greus els han portat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, i els altres 2 a l'hospital d'Amposta. 2 dels lleus també han anat a aquest hospital, mentre que el tercer l'han portat al de Tortosa.

Al lloc de l'accident hi han anat 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat, i també el Servei de Suport Psicològic del SEM, a més de 14 patrulles dels Mossos.


Autopista tallada

L'accident ha obligat a tallar el trànsit en 25 quilòmetres de l'autopista, entre les sortides 41 i 42, en els dos sentits de la marxa:

 


 

A dos quarts de 10 del matí ja s'havia retirat el cotxe accidentat, però encara no l'autocar, i els treballadors de manteniment encara netejaven la calçada.

A aquella hora el tall continuava en els 2 sentits i el trànsit encara es desviava per la carretera N-340:

 


No ha estat fins poc abans de les 11 del matí que l'autopista s'ha obert al trànsit en sentit sud, però encara continuava tallada en sentit nord:

 


Poc després de les 12 del migdia la calçada ha quedat neta del tot i s'ha pogut obrir a la circulació també en sentit nord:

 

 

Tots els ferits ja han sortit de l'hospital

Pel que fa als 9 ocupants de l'autocar ferits en l'accident i que han estat portats als hospitals de Tortosa i d'Amposta, 6 menys greus i 3 lleus, a la una del migdia ja havien estat donats d'alta.

 

 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut