Un cotxe ha sortit volant, atrapant dues persones
Un cotxe ha sortit volant, atrapant dues persones (CCMA)

Un mort en una concentració de cotxes tunejats en un polígon de Terrassa

Un dels cotxes s'ha saltat un cediu el pas i ha impactat amb un altre, que alhora ha xocat amb un vehicle aparcat, que és el que ha envestit dues persones

RedaccióActualitzat

Una persona ha mort per l'impacte d'un cotxe aquest diumenge a la nit a Terrassa. Ha passat en un polígon industrial de la capital del Vallès Occidental, al carrer Venus.

S'hi han vist implicats tres cotxes. Un s'ha saltat un cediu el pas i ha impactat contra un altre, que alhora ha xocat amb un cotxe aparcat, que ha sortit disparat i és el que ha envestit la víctima, que estava asseguda en una cadireta de càmping veient una concentració de cotxes tunejats.

També hi ha tres ferits: la conductora del cotxe que s'ha saltat el cediu el pas, el seu acompanyant i una altra persona que estava al costat de la víctima i que també ha rebut l'impacte del cotxe aparcat. Aquesta última està ingressada a l'hospital Mútua de Terrassa.

La conductora del vehicle ha estat detinguda i ha passat la nit a comissaria. Està acusada d'homicidi imprudent i de conducció temerària. En fer-se el test de drogues i alcoholèmia va donar negatiu. La investigació per aclarir els fets continua oberta.

Fins al lloc s'han desplaçat quatre dotacions de la Policia Municipal, dues dels Mossos d'Esquadra, cinc del Sistema d'Emergències Mèdiques i tres dels Bombers.

És el segon atropellament mortal aquest diumenge a la ciutat. Una dona de 74 anys va ser envestida en un pas de vianants regulat per semàfor. El conductor, que anava a treballar, va donar negatiu al control d'alcoholèmia i drogues.

 

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut