Accdent a Alcarràs
Un mort i tres ferits lleus en un accident de trànsit múltiple a Alcarràs
Alcarràs

Un mort en un accident de trànsit entre tres camions i dos cotxes a Alcarràs

L'accident, en què també han resultat ferides tres persones, ha passat a l'A-2 i la carretera s'ha tallat en direcció a Soses

RedaccióActualitzat

Una dona ha mort i tres persones més han resultat ferides lleus en un accident entre tres camions i dos cotxes aquest divendres a Alcarràs, al Segrià. Els serveis d'emergència han rebut l'avís del sinistre poc abans de les quatre de la tarda. El xoc ha tingut lloc al quilòmetre 450 de l'A-2 al seu pas per aquest municipi.

La col·lisió ha estat per encalç i s'hi han vist implicats una grua, dos camions i dos turismes. Com a conseqüència de la topada, ha mort la conductora d'un dels turismes. Els altres tres afectats han sofert lesions lleus i han estat donats d'alta "in situ".

Segons ha explicat el Servei Català del Trànsit, la grua carregava un vehicle avariat quan se li ha trencat el ganxo de remolc. El cotxe ha anat a parar al mig de la via i un camió que circulava ha hagut de frenar per no topar-hi. La dona que ha mort conduïa un turisme que anava al darrere d'aquest camió, i també ha frenat. Un altre camió que anava al darrere d'aquest turisme no ha estat a temps de frenar i ha encalçat el cotxe de la dona, que amb l'impuls del xoc s'ha encastat a la part del darrere del primer camió.

La via s'ha hagut de tallar i els Mossos d'Esquadra han fet desviaments per dins la població. Cinc dotacions dels Mossos, cinc dels Bombers, dos helicòpters medicalitzats i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques han actuat al lloc dels fets.

 

Anar al contingut