Joves manifestant-se en contra de la "llei Wert" i les retallades en l'ensenyament.
Joves manifestant-se en contra de la "llei Wert" i les retallades en l'ensenyament.
Barcelona

Un miler d'estudiants es manifesten pel centre de Barcelona contra la "llei Wert" i les retallades

La manifestació, de la plaça Universitat a la de Sant Jaume, ha estat encapçalada amb una pancarta en la qual es llegia "Rajoy dimissió. Tombem els governs dels rics, ni CiU ni PP". Durant la marxa, els estudiants han corejat consignes com "Després d'estudiar volem treballar", "L'educació no és un negoci", "Wert, dimissió", "Educació i sanitat de qualitat" o "Urdangarin, al Burger King".

RedaccióActualitzat

Prop d'un miler d'estudiants, segons la Guàrdia Urbana, 5.000 segons els organitzadors, s'han manifestat pels carrers de Barcelona per protestar contra la "llei Wert" i les retallades en l'ensenyament. La manifestació, de la plaça Universitat a la de Sant Jaume, ha estat encapçalada amb una pancarta en la qual es llegia "Rajoy dimissió. Tombem els governs dels rics, ni CiU ni PP".

Durant la marxa, els estudiants han corejat consignes com "Després d'estudiar volem treballar", "L'educació no és un negoci", "Wert, dimissió", "Educació i sanitat de qualitat" o "Urdangarin, al Burger King".

El secretari general del Sindicat d'Estudiants a Catalunya, Borja Latorre, ha explicat que la majoria dels manifestants són estudiants de Secundària i que aquest dijous també s'hi sumaran els universitaris, coincidint amb la vaga a què està cridada tota la comunitat educativa. El Sindicat d'Estudiants espera que hi hagi una participació massiva a la mobilització.

 

Anar al contingut