Cues aeroport
Cues aeroport

Un miler de persones han perdut el vol per les cues als controls del Prat

L'Associació Espanyola de Companyies de Transport Aeri calcula que gairebé mil persones han perdut l'avió a l'aeroport de Barcelona-el Prat des que van començar les cues als controls de seguretat el 24 de juliol

RedaccióActualitzat

Un miler de passatgers han perdut l'avió des del 24 de juliol per les cues als controls de seguretat de l'aeroport del Prat. Els càlculs són de l'Associació Espanyola de Companyies de Transport Aeri, on estan molt preocupats pel caos que es viu a l'aeroport de Barcelona. Companyies com Vueling s'han vist obligades a endarrerir més d'un 30 per cent dels vols perquè hi ha passatgers que no arriben a temps. En alguns vols, fins a 50 passatgers. La patronal demana, a través d'un comunicat, que la situació es resolgui al més aviat possible per evitar problemes més greus coincidint amb el període de vacances de molta gent.

Les cues són, en bona part, conseqüència de la vaga de treballadors de l'empresa concessionària dels controls de seguretat. La reunió que hi ha hagut aquest dilluns, 31 de juliol, ha acabat sense acord entre empresa i treballadors.

Anar al contingut