Zona on aproximadament va tenir lloc l'accident, a la carretera BV 2152 a sant Martí Sarroca (Google maps)

Un menor mor en un accident de moto en xocar amb un animal a Sant Martí Sarroca

Amb aquesta, ja són 55 les víctimes mortals a les carreteres de Catalunya, 21 de les quals són motoristes

Actualitzat

Un nova víctima mortal a les carreteres catalanes, i novament un motorista. El Servei Català de Trànsit va informar d'un accident la matinada de dimarts a la carretera BV-2151, a Sant Martí Sarroca, a l'Alt Penedès. Un motorista va quedar ferit greu en xocar amb la moto que conduïa amb un animal, segons les primeres informacions.

El ferit va ser traslladat a l'Hospital de Bellvitge en estat crític i aquest dimecres a la tarda va morir. La víctima és un menor, veí de Sant Martí Sarroca.


L'accident va passar cap a dos quarts de 3 de la matinada, segons l'avís que van rebre els Mossos, al quilòmetre 0,8 de la carretera de la Rovira Roja, a Sant Martí Sarroca.

Al lloc de l'accident hi van acudir dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, (SEM).

S'investiguen les causes de l'accident. Sembla que el jove hauria xocat amb un animal, que podria ser un porc senglar. Aquesta seria la mateixa causa que va causar la mort d'un motorista aquest dimarts a Moià, després d'un cap de setmana amb un gran nombre d'accidents de trànsit, 30 en total, amb sis víctimes mortals.

Amb aquesta, ja són 55 les víctimes mortals a les carreteres de Catalunya aquest any, 21 dels quals són motoristes.

ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut