Un menor ferit en un tiroteig al Raval de Barcelona
Abans del tiroteig hi ha hagut una baralla a la plaça Josep Maria Folch i Torres
Barcelona

Un menor ferit en un tiroteig al Raval de Barcelona

No es tem per la vida del noi, que ha rebut un impacte de bala aquesta matinada

RedaccióActualitzat

Un menor ha resultat ferit de bala aquesta matinada a Barcelona per una baralla que ha acabat amb un tiroteig. Els fets han passat a un carrer pròxim a la rambla del Raval passades les 5 de la matinada.

Segons fonts policials, no es tem per la seva vida, encara que ha quedat ferit de gravetat. El menor és estranger i està tutelat per la Generalitat.

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i si el tiroteig té alguna relació amb una baralla que hi ha hagut entre les 3 i les 4 de la matinada a la plaça Josep Maria Folch i Torres, molt a prop d'on s'ha produït el tiroteig, i en què han participat diverses persones.

S'ha trobat un impacte de bala en un local del carrer Reina Amàlia, tocant a la plaça Folch i Torres. A més, també hi ha restes de sang al carrer de l'Hort de la Bomba.
 

Impacte d'un tret en el vidre d'un local entre la plaça Folch i Torres i el carrer Reina Amàlia (ACN)


Un ferit greu per arma blanca en una baralla a Sants

D'altra banda, dimecres al migdia un home va resultar ferit greu per arma blanca en una baralla al barri de Sants-Montjuïc.

Els fets els van protagonitzar dues persones; el ferit, que està investigat per amenaces greus, i l'altre implicat en la baralla, detingut pels Mossos d'Esquadra per un delicte de lesions.
 

 

ARXIVAT A:
SeguretatPolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut