El Rowans Hospice va organitzar una festa de disfresses de "Star Wars" per al pacient i la seva família (@RowansHospice)
El Rowans Hospice va organitzar una festa de disfresses de "Star Wars" per al pacient i la seva família (@RowansHospice)

Un malalt terminal veu l'última pel·lícula de "Star Wars" abans de l'estrena

Disney compleix el desig d'un home britànic i li projecta "L'ascens de Skywalker", la novena i última entrega de la saga

Actualitzat

Els milions de fans de "Star Wars" que hi ha arreu del món compten els dies que falten per a l'estrena de "L'ascens de Skywalker", l'última pel·lícula de la saga creada per George Lucas. Però ja hi ha un home que sap com acaben les aventures que van passar fa molt temps en una galàxia molt i molt llunyana.

Disney va complir el desig d'un pacient d'un centre hospitalari de Purbrook, al sud d'Anglaterra, i li va permetre visionar "L'ascens de Skywalker" abans que s'estreni als cinemes. L'home, un gran fan de "Star Wars", té una malaltia terminal i creia que no arribaria a veure el film que ha estat esperant des del 1977.

És per això que la clínica on s'està, el Rowans Hospice, va demanar ajuda a través de la xarxa:

 

"Podeu ajudar? Tenim un pacient que és un ENORME fan de #StarWars. Lamentablement, el temps no li va a favor de cara al 20 de desembre. El seu desig és veure l'última pel·lícula de "Star Wars", "L'ascens de Skywalker", amb el seu fill. Si coneixeu ALGÚ que sigui capaç de fer-ho possible, sisplau compartiu-ho amb ells. Gràcies"

 

Un dels treballadors del geriàtric va apel·lar directament al president de Disney, Robert Iger, alertant-lo que el pacient "no arribaria a l'estrena del 20 de desembre":

 

"Robert Iger, ens han dit que és l'únic que pot fer-ho possible. Algú que s'està morint, no arribarà a l'estrena del 20 de desembre. Vol veure la nova de Star Wars abans de morir... pot ajudar?"

 

L'endemà, el president de Disney va respondre a la crida demanant més detalls sobre el cas:

 

"Sisplau, doneu-me els detalls necessaris i de debò que ho intentarem."

 

 

 

Dijous, dia d'Acció de Gràcies, Iger anunciava que compartirien l'última pel·lícula de la saga amb el pacient:

 

"Aquest Acció de Gràcies, a Disney donem les gràcies de poder compartir "L'ascens de Skywalker" amb un pacient i la seva família al Rowans Hospice. Que la força us acompanyi i també a tots nosaltres!"

 

Finalment, divendres passat al matí, un treballador de Disney va arribar a l'hospici amb un ordinador portàtil i "una pel·lícula molt important" a dins:

 

"Aquest matí, un home molt amable que es diu Jonathan de Disney s'ha presentat al nostre hospici amb un ordinador portàtil que tenia una pel·lícula molt important a l'interior. El nostre increïble pacient ja ha vist "Star Wars: L'ascens de Skywalkter" amb el seu fill."

 

En un comunicat, el Rowans Hospice agraïa el gest a Disney i difonia unes paraules del pacient després de veure la pel·lícula:

"Només vull donar les gràcies més grans a tothom que ha ajudat a fer-ho possible. Durant la que és una situació horrible, m'heu ajudat a crear alguns records meravellosos i a portar una mica de joia a la meva família. Soc un enorme fan de "Star Wars" i el que estic vivint és completament nefast. Aleshores, per si no n'hi havia prou, em pensava que no arribaria a veure la pel·lícula que he estat esperant veure des del 1977! Encara no m'ho crec. L'única manera com us ho puc descriure és dir que així és com et sents quan et diuen que has guanyat un milió de lliures!"

La seva dona afegia:

"El que ha passat els darrers dies ha estat realment al·lucinant. D'una simple conversa a contemplar com fluïa la generositat ha estat fantàstic. La massiva comunitat de "Star Wars" ha estat increïble. La gent fantàstica que ens ha visitat, juntament amb els missatges i regals que hem rebut, ens han proporcionat una oportunitat de parlar amb el nostre fill sobre la realitat de l'estat del seu pare. Gràcies a tothom que ha ajudat a fer-ho possible. Sempre estarem agraïts per aquests records meravellosos."

 

 

Quan es va saber la notícia i va començar a córrer per les xarxes, alguns dels actors de "Star Wars" hi van fer referència. Mark Hamill, l'actor que interpreta Luke Skywalker:

 

"Moltes gràcies a Robert Iger i tothom a Disney per fer-ho possible! Espero que el pacient del Rowan Hospice no només gaudís de la pel·lícula, sinó que tingui una satisfacció encara més especial sabent que l'ha vist abans que jo."

 

Warwick Davis i Greg Grunberg, també actors de la saga, també es van alegrar que el pacient hagués pogut veure el final de la saga:

 

"Això és meravellós i trist a parts iguals. Estic tan satisfet que a Disney haguem estat capaços d'utilitzar una mica de la màgia de Disney per fer possible això per al pacient del Rowans Hospice #MTFBWY [inicials de la frase 'Que la força t'acompanyi' en anglès]"

 

"Això és meravellós. Que la força t'acompanyi."

 

 

ARXIVAT A:
Viral Cinema
Anar al contingut