Un Llagostera barallat amb el gol perd a casa contra un rival directe com el Racing (0-2)

El Llagostera ha encaixat una derrota a casa contra el Racing en un duel contra un rival directe en la lluita per la permanència. David Concha i Koné han castigat la falta d'encert dels catalans en els metres finals i deixen l'equip de Lluís Carrillo i Oriol Alsina en zona de descens, amb 8 punts en 11 jornades.

Amb quatre canvis a l'onze titular respecte a l'equip que va esgarrapar un empat al camp del Lugo, el Llagostera ha sortit amb empenta davant d'un rival directe en la lluita per la permanència com el Racing, però ha acabat encaixant una derrota que el manté una setmana més en zona de descens. Amb un joc directe i sense gaire elaboració, els catalans han tingut la primera ocasió clara per avançar-se en el marcador en el minut 12. Una centrada de Perea l'ha rematat Sergio León, però Raúl, amb una gran aturada, ha evitat el gol.

Amb el pas dels minuts, el Racing ha passat a tenir el control del joc i la possessió davant d'un Llagostera que s'ha replegat per intentar sorprendre a la contra. En un duel cada vegada més ensopit, els visitants han estat capaços d'avançar-se en el marcador. David Concha, en una posició més que dubtosa, ha rematat al fons de la porteria de Fede.

Koné fa la sentència

Només la qualitat individual de Perea i Eloy Gila ha donat una mica de llum al joc ofensiu d'un Llagostera barallat amb el gol. El domini insistent de l'equip català no s'ha traduït en el gol de l'empat i, amb el pas dels minuts, l'angoixa ha començat a ofegar les idees dels homes de Lluís Carrillo i Oriol Alsina. En un duel cada vegada més travat, el Racing ha estat a punt de fer la sentència en una contra que Concha no ha definit bé davant d'un René encertat.

El Llagostera ha seguit atacant a la desesperada, però sense encert en els metres finals i el Racing ha acabat fent la sentència en el minut 85. Koné, amb una gran jugada individual, ha establert el 0 a 2, una autèntica galleda d'aigua freda per als aficionats que s'han desplaçat fins al Municipal de Palamós. Amb aquesta nova desfeta, la sisena en onze jornades, el Llagostera ha tornat confirmar que continua barallat amb el gol, la gran assignatura pendent de l'equip català.