Un lladre armat amb un ganivet atraca l'estanc de Sant Gregori, s'emporta la recaptació i 2.600 euros en tabac

Un lladre armat amb un ganivet atraca l'estanc de Sant Gregori, s'emporta la recaptació i 2.600 euros en tabac

Un lladre armat amb un ganivet atraca l'estanc de Sant Gregori, s'emporta la recaptació i 2.600 euros en tabac

Actualitzat
Pla general de l'estanc on hi ha hagut dos robatoris en la darrera setmana a Sant Gregori aquest 27 d'octubre del 2017 (horitzontal)

Pla general de l'estanc on hi ha hagut dos robatoris en la darrera setmana a Sant Gregori aquest 27 d'octubre del 2017 (horitzontal)

ACN Sant Gregori.-Els Mossos d'Esquadra busquen un lladre que aquest dijous va atracar l'estanc de Sant Gregori (Gironès) armat amb un ganivet. El robatori va tenir lloc poc després de les cinc de la tarda. El delinqüent, un home d'uns 30-40 anys i d'ètnia gitana, va actuar a cara descoberta. Va entrar a la botiga quan el fill de la propietària estava feinejant al magatzem. El lladre va passar a dins del mostrador i, quan l'altre va sortir de dins, el va amenaçar amb l'arma i el va agredir. Després va agafar els diners de la caixa, es va endur una dotzena de cartrons de tabac (valorats en 2.600 euros) i va fugir en direcció a Canet d'Adri. En els darrers mesos, hi ha hagut diversos robatoris i atracaments en estancs de la demarcació. Entre d'altres, al barri de Fontajau de Girona, a Porqueres (Pla de l'Estany) i a Riudellots de la Selva.

L'atracament a l'estanc de Sant Gregori, situat a l'avinguda Girona, va tenir lloc poc després de les cinc de la tarda. El lladre, un home d'ètnia gitana i d'uns 30-40 anys, va entrar a l'establiment mentre el fill de la propietària es trobava a dins del magatzem. El delinqüent, que va actuar a cara descoberta, era baix -mesurava uns 1,7 metres- i vestia un jersei de color verd.El lladre va passar a l'altre costat del mostrador i, quan el fill de la mestressa va anar del magatzem a la botiga, el delinqüent el va amenaçar amb un ganivet. Després, els dos homes van forcejar i el lladre el va agredir. Li va donar un cop al cap per estabornir-lo i li va provocar un esquinç al canell.Després, el delinqüent va agafar els diners de la caixa i va endur-se dotze cartrons de tabac de les lleixes (valorats en 2.600 euros). L'home va sortir de l'estanc corrents i va fugir en direcció a Canet d'Adri.La víctima va alertar els Mossos d'Esquadra i la policia va intentar localitzar el lladre per la zona, però va ser debades. Els agents mantenen oberta una investigació per intentar localitzar-lo. Aquest és el segon robatori que pateix l'estanc en pocs dies. Diumenge passat, un altre lladre es va endur loteria de Nadal valorada en 400 euros. Va passar al migdia, però en aquest cas no hi va haver violència. L'home, que també anava a cara descoberta, va arreplegar una tira de bitllets i va fugir. Amb una escopeta rovelladaDurant els darrers mesos, hi ha hagut diversos atracaments i robatoris en estancs de la demarcació. A l'agost, la policia va detenir un lladre de 42 anys que va intentar robar a l'estanc del barri de Fontajau de Girona. Anava armat amb una escopeta. L'arma era antiga, estava rovellada i inutilitzada, però el lladre se'n va servir per intimidar els propietaris i treballadors. L'amo de l'estanc, però, li va plantar cara i va haver de fugir. Els Mossos el van arrestar poc després i va ingressar a presó.A Porqueres i a RiudellotsAl juny, els Mossos van detenir una parella que va cometre dos atracaments. El primer, en una fleca de Figueres i el segon, a l'estanc de Mata (Porqueres). Qui perpetrava els robatoris era la dona, que anava armada amb una pistola. A l'estanc, la dona va amenaçar el propietari amb l'arma i va aconseguir que li donés la caixa amb els diners. L'amo, però, la va seguir i va poder veure com pujava en un cotxe. Se'n va apuntar la matrícula i va alertar els Mossos.Al març, la policia va detenir dos veïns de Cassà de la Selva per atracar l'estanc de Riudellots i una benzinera de Llagostera (Gironès). A l'estanc, els lladres van intimidar la treballadora amb una escopeta de cacera i, fins i tot, abans de marxar, van disparar un tret al terra.