Imatge d'arxiu de WhatsApp
Imatge d'arxiu de WhatsApp

Un jutge obliga una menor de Huelva a mantenir contacte amb el seu pare per WhatsApp

La menor haurà de fer un resum setmanal de les activitats que hagi realitzat durant els últims 7 dies i haurà de contestar els missatges del pare

Actualitzat

Un jutge de Huelva obliga una menor a mantenir contacte amb el seu pare, divorciat de la seva mare, a través del Whatsapp. El magistrat del jutjat de primera instància número 7 de Huelva ha decretat aquesta mesura després que la menor i la seva mare hagin incomplert el règim de visites que s'havia acordat.

A l'espera de marcar una nova pauta de visites, el jutge sentencia que la menor ha de comunicar-se amb el pare un cop a la setmana mitjançant missatges de Whatsapp.

"La menor es comunicarà amb el seu pare per missatgeria de telèfon un cop per setmana, fent un resum el més ampli possible de les seves activitats setmanals".

En aquests missatges, haurà de fer un resum setmanal de les diferents activitats que hagi realitzat durant els últims 7 dies i, a la vegada, el jutge l'obliga a contestar els missatges que li enviï el pare. En canvi, no obliga el pare a contestar-li els missatges.

L'home havia recorregut al jutjat després de la negativa de la menor a mantenir-hi contacte i que la nena i la seva mare incomplissin el règim de visites. Ara, el jutge haurà de dictaminar un nou règim de visites.

"Sent palès que el règim establert en la sentència ha fracassat, entenc que haurà de modificar-se provisionalment el règim que estava establert".

Anar al contingut