Un jutge investiga la difusió del vídeo sexual d'una dona que es va acabar suïcidant
Planta d'Iveco a Madrid

Un jutge investiga la difusió del vídeo sexual de la dona que es va acabar suïcidant

El jutge vol saber l'origen de la cadena que va escampar massivament el vídeo entre els companys de feina de la dona a la planta d'Iveco de Madrid

Quim BalaguerActualitzat

Un jutjat d'Alcalá de Henares, a Madrid, investigarà si hi va haver un delicte d'encobriment i revelació de secrets en el cas del suïcidi d'una treballadora d'Iveco després que companys de feina compartissin diversos vídeos sexuals d'ella.

El jutjat ha acordat obrir diligències prèvies un cop les forces de seguretat li han enviat l'atestat amb les investigacions fetes fins ara sobre qui va gravar els vídeos i qui els va enviar o reenviar.

La dona, de 32 anys i mare de dos fills, es va suïcidar dissabte passat després de saber que una bona part de la plantilla de la fàbrica d'Iveco de San Fernando de Henares havia rebut el vídeo sexual.


Difusió interna a Iveco

De moment no hi ha cap detingut, i s'investiga si les imatges, gravades fa 5 anys, les va difondre una exparella de la dona, o ho va fer ella mateixa per error. Fonts properes al cas asseguren, això sí, que la difusió va començar dins la mateixa empresa.

El Codi Penal castiga amb penes de fins a un any de presó la difusió d'imatges privades sense consentiment de la persona afectada quan es violi greument la seva intimitat i encara que la víctima hagués autoritzat en el seu moment la gravació.

 

 

 

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
Anar al contingut