Imatges de Mont-roig del Camp durant l'1 d'octubre
Imatges de Mont-roig del Camp durant l'1 d'octubre
Girona

Un jutge demana identificar els agents de les càrregues de l'1-O a Mont-roig del Camp

El jutjat de Reus ha admès a tràmit la querella presentada per l'Agrupació d'Advocats Voluntaris 1 d'Octubre de Reus

Actualitzat

El jutjat d'instrucció 1 de Reus ha demanat a la Guàrdia Civil que identifiqui els agents que van actuar durant les càrregues de l'1 d'octubre a Mont-roig del Camp després d'admetre a tràmit la querella presentada per l'Agrupació d'Advocats Voluntaris 1 d'Octubre de Reus.

El magistrat ha ordenat a la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona que informi sobre les actuacions que es van dur a terme a l'Institut Antoni Ballester, que identifiqui els agents que hi van participar i la funció que van desenvopular durant l'actuació. També ha demanat informació sobre les comunicacions de les unitats de la Guàrdia Civil amb la sala de coordinació del dispositiu policial.

A més, ha demanat testimoni a la sala civil i penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre les resolucions dictades en referència a l'1 d'octubre i si es van donar instruccions diferents als cossos i forces de seguretat de l'Estat.

Interactiu relacionat: Memòria audiovisual de l'1-O

Ho especifica en la interlocutoria en què ha admès a tràmit la querella de l'Associació d'Advocats Voluntaris 1 d'Octubre de Reus. 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut