Al-Aaiun

Un jove saharaui mort i cinc de ferits per trets de la policia marroquina

Un jove saharaui ha mort per l'impacte d'una bala i cinc més han resultat ferits prop del campament de protesta que s'ha aixecat als afores de la ciutat d'Al-Aaiun. Segons una ONG present a la zona, la policia marroquina hauria mirat d'impedir l'accés dels joves, que viatjaven en dos cotxes, al campament. Aquests haurien desobeït les indicacions de les forces de seguretat i els policies haurien obert foc contra els vehicles, amb el resultat de la mort d'un dels nois.

Actualitzat
En un comunicat, el Ministeri de l'Interior ha explicat que les forces de seguretat van obrir foc quan van ser disparades des d'un dels cotxes. Segons fonts del Polisario, el mort té 14 anys. El grup armat ha denunciat l'assetjament que du a terme fa dies la policia del Marroc. Els ferits els han evacuat a l'hospital militar i la fiscalia ha obert una investigació.

Més de 15.000 persones viuen des del 9 d'octubre en aquest campament format per dos milers de "haimes" i que vol denunciar les males condicions de vida de la població saharaui.  
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut