Barcelona

Un jove interromp a crits l'acte de Rivera a Nou Barris i reparteix fullets d'Arran

Rivera recorda que el seu partit ha crescut en un ambient hostil d'"'escraches' i pintades"

RedaccióActualitzat

Tensió en el míting d'Albert Rivera al barri de Nou Barris a Barcelona i al que han assistit mig miler de persones. Enmig de l'acte, un jove s'ha volgut acostar fins a l'escenari en el moment en què parlava el president de Ciutadans, Albert Rivera, cridant "independència i socialisme". El jove mantenia el puny aixecat i, segons alguns testimonis, repartia fullets de l'organització Arran, vinculats a la CUP.

Els membres de seguretat han reduït el jove i l'han expulsat del recinte tancat de la plaça on es fa l'acte de campanya. Abans, però, un senyor gran que assistia al míting l'ha colpejat indignat per intentar rebentar el parlament d'Albert Rivera.

Arran ha denunciat aquestes agressions i ha ensenyat al seu compte de Twitter els fullets que portava el jove:


Després, els assistents al míting han corejat el càntic "Jo sóc, espanyol, espanyol, espanyol" i també "llibertat, llibertat".

 

Una vegada tancat l'incident, Rivera ha reprès la paraula recordant que ell ha estat amenaçat de mort en diverses ocasions i que el seu partit ha crescut en un ambient hostil "d'escraches i pintades". Rivera ha explicat que a casa dels seus pares han fet diverses pintades injurioses:

"Els que no respecten la llibertat, tenen un problema, que nosaltres estimem la llibertat. Als demòcrates no se'ns acudeix anar a rebentar altres actes polítics".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut