Un policia en priomer pla. Darrere, els estudiants sortint en filera de l'edifici.
Un jove ha disparat contra una estudiant en una escola de Denver.
Denver

Un jove ha disparat contra una estudiant en una escola de Denver, que està hospitalitzada en estat crític

Aquest dissabte fa un any de la matança en una escola de Newtown, als Estats Units, en què van morir 26 persones. Aquesta matinada, un jove de 18 anys ha entrat en una escola de Denver i ha disparat contra una estudiant, que està hospitalitzada en situació crítica.

RedaccióActualitzat

Aquest dissabte fa un any de la matança en una escola de Newtown, als Estats Units, en què van morir 26 persones, 20 de les quals eren criatures. En aquest aniversari, el president nord-americà convida a reflexionar sobre la seguretat i el perill de tenir armes a l'abast de persones perilloses. Es dóna el cas que aquesta matinada, als Estats Units, al sud de la ciutat de Denver, a l'estat de Colorado, hi ha hagut un tiroteig en una escola. Un jove de 18 anys, que ja ha estat identificat, ha entrat armat al centre i ha disparat contra una estudiant, que està hospitalitzada en situació crítica. Sembla que la víctima s'ha enfrontat a l'atacant, que ha acabat suïcidant-se.

El jove ha entrat a l'escola armat buscant un professor, de qui es volia venjar perquè sembla que hi havia tingut una confrontació.

Al centre, també s'hi han trobat dos còctels Molotov que pot haver-hi deixat l'atacant.

Anar al contingut