Lleida

Un jove ferit greu en caure al buit en un edifici de Lleida

El noi continua ingressat a l'UCI de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida després de precipitar-se daltabaix d'un edifici del barri de Pardinyes, a la capital del Segrià. Els altres dos joves que van resultar ferits en l'accident ja han rebut l'alta.

RedaccióActualitzat
Un jove es troba ingressat a l'UCI de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb un traumatisme cranioencefàlic després de caure al buit d'un edifici de Lleida. El seu estat, que en un primer moment va ser crític, ha evolucionat i ara és greu. Dos nois més que també van caure i resultar ferits en l'accident ja han rebut l'alta. Tots tres joves són de Barcelona i s'haurien precipitat daltabaix per causes que es desconeixen.

Sembla que els nois estaven asseguts a la barana d'una escala exterior que hi ha a l'edifici -situat al barri de Pardinyes- i van caure al buit fins a la rampa del pàrquing des d'una alçada d'uns cinc metres.

D'altra banda, els Mossos han detingut un noi després de participar en una baralla entre joves d'origen llatí, també a Lleida. Va passar a l'exterior d'una discoteca i segons la policia hi van participar, com a mínim, una desena de persones.

Al detingut se l'acusa d'atemptat a l'autoritat. Diversos joves van haver de ser atesos al CAP de Rambla Ferran per ferides lleus, sobretot talls i contusions.

Els Mossos investiguen les causes de la baralla i si va ser entre dues bandes rivals.
Anar al contingut