Flaçà

Un jove clava un cop de puny al maquinista d'un tren per intentar fer-lo fora

El maquinista i el revisor del tren van demanar al jove que baixés perquè estava causant aldarulls. El noi s'hi va resistir i va clavar un cop de puny al maquinista, que va necessitar rebre punts de sutura.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys per clavar un cop de puny al maquinista d'un tren que cobria el trajecte entre Barcelona i Portbou. Els fets van passar a Girona. Quan el tren sortia, un noi va començar a causar aldarulls a l'interior del comboi. Arran de les molèsties que causava a la resta d'usuaris, el revisor li va demanar que baixés del tren quan arribés a l'estació de Flaçà.

Un cop hi van arribar, el noi s'hi va resistir i el maquinista va baixar per ajudar l'interventor a fer-lo fora. Va ser llavors quan el jove li va donar un cop de puny i li va partir la cella. De seguida els vigilants de l'estació van alertar els Mossos d'Esquadra, que van detenir el noi a la plaça de davant de l'estació. El maquinista va necessitar rebre punts de sutura i el tren va tenir un retard d'una hora. El noi passarà en les pròximes hores a disposició judicial acusat d'un delicte de lesions.

Anar al contingut