L'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
L'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
Tortosa

Un jove amb antecedents deixa en coma un veí de Tortosa d'un cop de puny

RedaccióActualitzat

ACN Tortosa.- Un veí de Tortosa de 38 anys està ingressat en estat molt crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després que un jove de 22 anys i amb un cúmul d'antecedents policials li va clavar un fort cop de puny a les portes d'un local d'oci del carrer Argentina de Tortosa el 4 de desembre. Com ha pogut confirmar l'ACN, la víctima està en coma i té un complicat pronòstic de recuperació. L'agressor, de nacionalitat argentina, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra el 25 de desembre, a Tortosa. El dia dels fets va fugir i va estar vint dies en busca i captura. El jove va passar a disposició judicial el dia de Nadal, però va quedar en llibertat amb càrrecs al cap de poques hores. Està acusat d'un delicte de lesions i un de robatori amb força perquè en el moment del fets també va sostreure el telèfon mòbil a la víctima.

El dia dels fets, la víctima va acudir a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa per rebre atenció mèdica després d'haver rebut un fort cop de puny a la cara per part de l'agressor a l'exterior d'un local d'oci de la ciutat. Al cap de poques hores, un coàgul sanguini al cervell va fer que entrés en estat crític i va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on després de diverses operacions continua en coma i en estat vegetatiu.

L'agressor, que ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat d'Instrucció de guàrdia de Tortosa, acumula nombrosos antecedents per robatoris, agressions, intimidació i atemptat contra agents de l'autoritat, entre d'altres.

Anar al contingut