Un intent d'atropellament, cinc detinguts i tres mossos ferits en una festa a Vacarisses

El jutge ha deixat en llibertat els cinc detinguts, acusats d'atemptat a l'autoritat i per conducció temerària

RedaccióActualitzat

Incidents a Vacarisses, al Vallès Occidental, la matinada de dissabte coincidint amb la festa major. Els Mossos d'Esquadra han fet cinc detencions en una zona pròxima on es feia un concert. Un dels detinguts és el presumpte autor d'un intent d'atropellament. Els altres detinguts s'han enfrontat a la policia. Hi ha tres agents que han resultat ferits lleus, segons fonts dels Mossos.

La policia catalana explica que els fets han passat a les cinc de la matinada. La Policia Local ha rebut l'avís que un cotxe havia atropellat diverses persones que eren a prop de la zona del concert, en una plaça a tocar de la carretera de la Bauma on una baralla entre una quinzena de joves del poble i de fora s'havia anat fent gran. 

Els aldarulls van passar en aquesta plaça a tocar de la carretera de la Bauma (TV3)

La policia local va disparar a les rodes del vehicle, però va aconseguir fugir.

Mentre els agents locals assistien les víctimes, han començat els incidents. Algunes persones s'han enfrontat a les patrulles policials, segons ha denunciat el representant del Sindicat de Mossos, Toni Castejón:

 

Els Mossos han enviat agents de reforç de la comissaria de Terrassa, que han estat rebuts per diverses persones amb actitud agressiva.

Entre els agents dels Mossos i de la Policia Local han detingut quatre persones pels incidents. Tenen entre 22 i 27 anys i estan acusats d'atemptat a agents de l'autoritat i lesions.

El conductor del vehicle va aconseguir fugir, però dissabte ha estat detingut (TV3)

Dissabte van identificar els agressors i detenir el conductor del vehicle, un jove de 20 anys acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit, i per atemptar a agents de l'autoritat i lesions.
 

Llibertat per als cinc detinguts

Després de passar a disposició judicial aquest diumenge, el jutjat de guàrdia de Terrassa ha deixat els cinc detinguts en llibertat.

Quatre d'ells tenen la causa oberta per atemptat a l'autoritat, i l'altre ho està per un atropellament, en una causa oberta per conducció temerària. Tots ells s'han acollit al seu dret a no declarar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut