Barcelona

Un informe grafològic conclou que la principal acusada del crim de Permanyer va escriure anònims a la família

El jutjat que investiga l'assassinat de la psicòloga Anna Permanyer té proves incriminatòries concloents, que provarien la culpabilitat de la principal sospitosa, Carme Badia. Un nou informe grafològic revela que Badia és l'autora dels anònims que la família de la psicòloga va rebre els mesos següents del crim i amb els quals la detinguda pretenia despistar la policia. En aquests anònims, s'exigia el pagament de 6.000 euros a canvi de no revelar la identitat de l'autor del crim. Segons els grafòlegs, almenys cinc dels anònims els va escriure ella, tot i que va intentar fer una lletra infantil i diferent de la seva.

Actualitzat

Les anàlisis grafològiques dels anònims que va rebre la família de la psicòloga barcelonina durant la instrucció del cas han demostrat que van ser escrits per la principal acusada de l'assassinat. Un crim, a més, molt similar al de l'exmarit de la imputada el 1997, quan el cercle familiar de la víctima també va rebre anònims postals.

En aquest cas, però, els escrits anaven dirigits al marit d'Anna Permanyer, principalment, així com a altres membres de la seva família i a treballadors de l'edifici Talaia, on la psicòloga va ser vista per última vegada després de reunir-se, precisament, amb Carme Badia, la dona que tenia com a llogatera en un pis de la planta 18, per parlar del lloguer d'una plaça de pàrquing a la mateixa finca.

Els anònims es van enviar durant la instrucció del cas, quan l'acusada ja era investigada pel crim i s'havia escorcollat casa seva diverses vegades. L'acusada els hauria enviat suposadament amb l'objectiu de despistar la policia, ja que en alguns d'aquests escrits donava detalls de l'assassinat i exigia el pagament de 6.000 euros a canvi de no dir qui l'havia comès, intentant fer creure que els autors eren els destinataris dels anònims. Les mateixes fonts conclouen que almenys cinc dels anònims els va escriure ella, tot i que va intentar fer una lletra infantil i diferent de la seva. 

A banda de la principal imputada, també estan acusats Joan Sesplugues i Anabel Toyas. Tots tres continuen a la presó. 

 

 

  

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut