Pla mig del cantant nord-irlandès Van Morrison, amb vestit elegant, ulleres i el seu inseparable barret d'ala ampla. Imatge del 3 de juny del 2…
Pla mig del cantant nord-irlandès Van Morrison, amb vestit elegant, ulleres i el seu inseparable barret d'ala ampla. Imatge del 3 de juny del 2017. (Horitzontal)

Un incombustible Van Morrison presenta al Primavera Sound el seu darrer àlbum 'Keep Me Singing'

ACN Barcelona.-Als seus gairebé 72 anys i amb més de mig segle de trajectòria musical, Van Morrison no perd els costums. Seriós i circumspecte com sempre, el 'lleó de Belfast' ha obert el concert d'aquest dissabte al Primavera Sound amb tot un clàssic: 'It's too late'. A partir d'aquí, ha començat un concert on no hi han faltat els seus grans èxits. Incombustible i en plena forma, el llegendari Van Morrison ha presentat al Primavera Sound el seu darrer àlbum 'Keep Me Singing', de títol revelador, ja que significa 'mantenint-me cantant'. Amb un dels plats forts d'aquesta edició, el Primavera Sound tanca la seva programació central al Fòrum de Barcelona.

Milers de persones han omplert aquest dissabte l'esplanada que hi ha davant l'escenari Heineken, el més gran de tots els que hi ha al Fòrum de Barcelona, per escoltar la veu del llegendari Van Morrison, una de les més grans de la música popular. Amb vestit elegant, ulleres fumades i el seu inseparable barret d'ala ampla, el músic nord-irlandès ha interpretat cançons del seu darrer disc 'Keep Me Singing', el 36è de la seva trajectòria, que suma ja mig segle i un grapat d'obres mestres. Publicat el mes de setembre passat, Keep Me Singing és la primera col·lecció de cançons noves des de 'Born to Sing: No Plan B' (2012). El concert de Van Morrison era un dels plats forts d'aquest dissabte al Primavera Sound. La dissetena edició del festival ha programat gairebé 200 propostes musicals, des del passat dijous i fins aquest diumenge, al Parc del Fòrum de Barcelona i també al centre de la ciutat, al barri del Raval.

Anar al contingut