Controlat l'incendi que ha cremat més de 800 hectàrees entre Madrid i Guadalajara

El foc ha cremat jardins de diverses cases de l'urbanització El Frontal i també una casa prefabricada

RedaccióActualitzat

Un incendi de camps ha cremat entre Madrid i Guadalajara. El foc, que ha començat al municipi de Valdepiélagos, ha obligat a desallotjar unes 80 persones de dues urbanitzacions molts pròximes a les flames. No hi ha ferits.

A les 10 de la nit de dissabte les flames ja havien arrasat 800 hectàrees de terreny, la major part agrícola. Poc després, els bombers han informat que l'incendi ha quedat controlar.

El foc ha cremat jardins de diverses cases de l'urbanització El Frontal i també una casa prefabricada:

 

Segons ha informat Emergències 112 de la Comunitat de Madrid, l'incendi s'ha declarat al voltant de dos quart de dotze del migdia i ha avançat amb força en direcció sud fins a arribar a la zona fronterera amb Guadalajara. Poc abans de dos quarts de dues ha arribat al municipi d'El Casar, a la província de Guadalajara.

Les dues urbanitzacions desallotjades són Lago del Jaral, a El Casar, a Guadalajara, i El Frontal, a Madrid. Hi havia un 80 veïns.

Les imatges de l'incendi que publiquen les Brigades de Reforç contra Incendis Forestals (BRIF) del Ministeri de Transició Ecològica mostren com la major part de la zona afectada són camps de blat i de pastura.

Els mitjans aeris han hagut d'agafar aigua del riu que passa prop de Valdepiélagos, davant la mirada i els mòbils dels veïns curiosos:

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut