Columna de fum originada per l'incendi de Caldes de Malavella (@abl_xcl)
Columna de fum originada per l'incendi de Caldes de Malavella (@abl_xcl)

Un incendi forestal crema 6 hectàrees a Caldes de Malavella, a tocar de l'A-2

Un total de 49 dotacions dels Bombers, entre les quals nou d'aèries, han treballat en l'extinció del foc, que ha originat diversos focus secundaris

Actualitzat

Un incendi forestal ha cremat aquest dimecres a la tarda a Caldes de Malavella, a tocar de l'autovia A-2. El foc ha començat al costat del punt quilomètric 696 de l'autovia. Els Bombers han rebut l'avís poc després de dos quarts de quatre de la tarda. A quarts de vuit del vespre el donaven per estabilitzat. Segons els Agents Rurals, ha afectat una superfície de més de 6 hectàrees de terreny arbrat i matoll.

 

 

 

 

Un total de 49 dotacions dels Bombers, nou de les quals aèries, s'han desplaçat fins al lloc dels fets per extingir el foc.

 

El foc ha originat diversos focus secundaris, segons han informat els Bombers. De tota manera, la zona estava molt delimitada per l'autopista A-2 i la carretera N-II, així com per zones de conreu.

Com a conseqüència del foc, s'ha tallat la circulació a la carretera N-II. Ni l'autopista AP-7 ni l'autovia A-2 han estat afectades.

 

 

 

ARXIVAT A:
BombersIncendis
Anar al contingut